Tilaa uutiskirje ja saat hyviä juttuja, oivallisia tarinoita ja vinkkejä postiisi! Voit perua kirjeen koska tahansa, helposti. 

Uutiset

Uusi podcast-sarja Taidetta, hui on julkaistu yleisön pyynnöstä. Kulttuurihyvinvoinnin, taiteen ja terveyden yhteyksiä ratkova ja pohdiskeleva podcast tuo esille ilmiöitä, ajatuksia ja ideoita siitä, missä ja miten taide vaikuttaa ja herättää hyvinvointia. Juontajana toimii kukas muukaan kuin Luovan Lapion toimitusjohtaja, Pauliina Haouami.
...

Laajasalolaisen Pauliina Haouamin valokuvanäyttely Valo meissä käy läpi henkilökohtaista paranemisprosessia valokuvien ja runojen kautta. Mukana on teoksia vuosilta 2011-2021. Kuvissa näkyy tarkkaileva ja henkilökohtainen ote suomalaiseen luontoon ja kuvattaviin kohteisiin. Taiteilijan kuvista löytää pysähtyneiden hetkien kauneutta ja valoa. Mukana...

Luovan Lapion toimitusjohtaja Pauliina Haouami sai mielenkiintoisen viestin syyslomalla Afrikkaan, kun MDI aluekehityksen konsulttitoimisto kysyi mukaan projektiin, jossa kohteena olisi Turun kaupungin kulttuurihyvinvointipalveluiden kehittäminen. Vastaus oli suunnilleen, että jos kulttuurihyvinvoinnin palvelumuotoilu ja prosessit kuuluu...

Keväällä yhteistyökumppanini kipuun erikoistunut työterveyslääkäri Marjatta Reilimo otti yhteyttä ja kysyi, että pitäisikö meidän mennä puhumaan johonkin kansainväliseen konferenssiin näistä meidän ajatuksista? Ajatus oli, että ei-lääkkeelliset menetelmät voisivat sopia osaksi kroonisen kivun hoitoa.