Suomen ensimmäinen Art Of Silence -verkkovalmennus starttaa pian

27.04.2023

Hiljaisuutta, läsnäoloa, taidetta ja luontomenetelmiä yhdistelevä konsepti tuo syksyyn pilottivalmennuksen erityisen hienoille vanhemmille, kasvattajille ja muille omaisille.

Haluaisitko arkeesi enemmän luovuutta, läsnäoloa ja aikaa itsellesi ja positiivisia kokemuksia itsestäsi ja osaamisestasi, mutta et tiedä mistä ja miten aloittaisit? Tunnit, päivät ja viikot kuluu toistaen itseään ja arjesta on tullut vain suoriutumista ja kamppailua uupumista ja byrokratiaa vastaan.


Etsin tulevaa Art Of Silence-verkkovalmennusta varten syvähaastateltavia erityislasten vanhemmista, mutta haastattelen myös muita kasvattajia, hoitajia ja läheisiä, joilla on haasteita oman jaksamisensa kanssa. Haastatteluun menee noin 30-45 minuuttia ja hoidamme sen joko puhelimitse, kasvotusten tai online -tapaamisena - miten sinulle parhaiten sopii.


Valmennuksessa löydät oman sisäisen voiman, luovuuden ja ilon läsnäoloharjoitusten ja taidemenetelmien avulla ja päästät irti sinua rajoittavista ajattelumalleista. Kaikki hyvä sinussa kasvaa.


Valmennus alkaa ensi syksynä. Tarjoan syvähaastateltavalle pääsyn syksyn pilottivalmennukseen -50% normaalihinnasta! Haastattelu ei sido mihinkään eli otan sinuun yhteyttä kurssin ajankohdan ja hinnan tarkennuttua ja voit silloin päättää, lähdetkö mukaan!


Mun toiveena on se, että vaikka vanhempana, kasvattajana tai läheisenä tuntuu siltä, että olet menettänyt mahdollisuuden omaan aikaan ja luovuuteen, se on vielä mahdollista löytää, kunhan työkalut on selvillä. Ja niitähän on!


Mun oma tausta on se, että olen erityislapsen äiti ja luovan alan yrittäjä. Olen käynyt omat taisteluni etsien apua lapselleni uupuen ja sairastuen itse. En halua sellaista kohtaloa kenellekään muulle ja siksi haluan olla mukana rakentamassa läsnäolevaa ja hyvinvoivaa vanhemmuutta, jossa omatkin unelmat ja luovuus pääsee esiin. Ei tarvitse menettää itseään kun pitää huolta muista.


Ota yhteyttä niin sovitaan aika haastattelulle!


Voit myös tilata uutiskirjeen koskien Art Of Silence-menetelmää laittamalla sähköpostia. Uutiskirjeessä kerron ilmaisia vinkkejä esimerkiksi hengityksen säätelyyn, ahdistuksen helpottamiseen sekä läsnäolotaitojen kasvattamiseen taiteen, meditaation ja luontolähtöisten menetelmien keinoin.


Terveisin Pauliina Haouami

Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija, toimitusjohtaja, taiteilija ja erityisen lapsen (SI-häiriö, ADHD, autisminkirjo, tourette) äiti

pauliina@luovalapio.fi

p. 044 362 9552

Viestiä saa jakaa!