Pikaopas taidepalveluiden tuotteistamisesta soteen

06.09.2023Taiteen ammattilainen, taiteen tekijä tai muu ammattilainen!

Oletko pähkäillyt, miten ihmeessä saisit oman osaamisesi sotesopivaksi?


Olen laatinut pikaoppaan, jonka avulla saat pieniä vihjeitä siihen, miten oma osaaminen kannattaa muotoilla, tuotteistaa ja myydä soteen. Myymisen ei tarvitse olla mitään ovelta ovelle -kaupustelua tai puhelinmyyntiä satunnaisille hoitajille. Oppaan avulla valotan sitä maailmaa, miten sote voisi olla kiinnostunut juuri sinun osaamisestasi - kunhan ensin muotoilet ja jäsennät sekä teet ammattimaisen paketin omasta osaamisestasi.

TÄMÄN OPPAAN AVULLA: 

✔️ Opit tunnistamaan tarpeita ja toiveita kohderyhmästä, jonka kanssa työskentelet/haluat työskennellä 

✔️ Opit lukemaan työtäsi helpottavia signaaleja asiakkaan strategiasta, toimintamalleista ja tavoitteista

✔️Opit näkemään mahdollisuuksia uusista toimintaympäristöistä ja yleisöistä omalle työllesi 

✔️Opit kohdistamaan osaamistasi sinne, missä sitä tarvitaan

➡️ Ymmärrät kulttuuripalvelun tuotteistamisen peruspilarit


Paras uutinen on se, että tämän oppaan saat maksuttomana, kun liityt uutiskirjeeni tilaajaksi


Kannattaa siis lukea opas ja miettiä, olisiko jotain osa-alueita kohennettavana omassa tuotepaketissa, esitteessä, tapahtumassa, teoksessa, esityksessä ja niin edelleen. Jos sen sijaan et itse jaksa tehdä kaikkea työtä, muotoilua, asiakahaastatteluja tai asiakasymmärryksen parantamista, visuaalista ilmettä, hinnoittelua, kontaktointia ja hallintoa niin...

Minulla on taas hyviä uutisia! Sillä se on minun osaamisaluettani! Tarvitset ainoastaan joko pikakoulutuksen minulta. Tai sitten (rumpujen pärinää)....


Hankit koulutusta itse esimerkiksi Turun ammattikorkeakoulusta, Metropolia ammattikorkeakoulusta tai Humakista. Tai lainaat kirjoja kirjastosta, jossa opetetaan palvelumuotoilua, tuotteistamista, myymistä & markkinointia ja sotelainsäädäntöä.

P.S. Minä oon opiskellut Humakissa tutkintoni, lainannut kirjoja ja kirjoittanut artikkeleita, ollut mukana laatimassa suosituksia sotelle ja maakuntiin, opiskellut sotelainsäädäntöä, palvelumuotoilua ja viimeksi verkkomarkkinointia ja myymistä. Toivon että osaamisestani ja kokemuksestani olisi apua, siksi jaan ilmaiseksi tietoa pikaoppaiden muodossa.


Pikaoppaan saat siis tilattua ilmaiseksi täältä


Kivoja lukuhetkiä!