Tietoa yrityksestäni

Ajatteletko, että et pysty muuttamaan mitään organisaatiossasi ja kaikki päivät vain kuluvat viikosta ja kuukaudesta toiseen, ilman että muutosta parempaan tapahtuu? Jatkuvat YT-neuvottelut ja säästöpuhe, kurja ilmapiiri, maailman kriisit ja oma henkilökohtainen talous aiheuttavat harmaita hiuksia. Pahimmassa tapauksessa koko organisaatio, yksikkösi tai tiimisi on aivan uuvuksissa, henkilökemiat ei pelaa ja tilanne on räjähdysherkkä? Tuottavuutta ja hyvää tulosta pitäisi lisätä, asiakasmääriä kasvattaa, mutta pelkkä ajatuskin siitä hengästyttää ja saa kysymään kysymyksen miksi? Ja kenelle? 

Vai oletko esimies tai tiiminvetäjä ja haluaisit nähdä porukkasi saavan onnistumisen kokemuksia, uusia keinoja jaksamiseen ja hyvinvointiin ja näet kuinka alaisesi vetävät viimeisillä voimillaan tahtia, joka on liian kova ja tiedät sen. Katselet uusia työpaikkoja ja koulutuksia itsellesi tai mietit miten voisit osaamistasi päivittää niin, ettei tunnu koko ajan liian voimattomalta?

Luova Lapio on kulttuurisen hyvinvoinnin konsultti, taidelähtöisen hyvinvoinnin puolestapuhuja sekä osallistavan taiteen asiantuntija. Tarjoan kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalveluita, kuten luentoja ja koulutuksia soteen, kunnille, yrityksille sekä koulutusorganisaatioille. Minulta voit pyytää työssäjaksamista tukevia hyvinvointikoulutuksia, luovuuteen ja positiivisuuteen kannustavia taidevalmennuksia tai monipuolisia taiteen ja hyvinvoinnin sisältötuotantopalveluita.

"Luovan Lapion asiantuntemus ja innostus ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet kulttuurihyvinvoinnin alan asioiden etenemiseen viiden vuoden aikana." - Valtion asiakas

Ymmärrän soten-kieltä, taiteen kieltä sekä hallinnon kieltä, mutta erityisen hyvin ymmärrän ihmistä ja elämän erilaisia vaiheita. Ymmärrän, miksi taidesisältöjä voi olla vaikea viedä erilaisiin hoivaympäristöihin ja yhteisöihin ja tiedän nopeasti, miten organisoida hyvä palvelu asiakaslähtöisesti. Asiakkaani sote-yksiköissä ovat ihastuneet koskettaviin ja hyvinvointia lisääviin tuotantoihin, joissa niin potilaat, henkilökunta, omaiset kuin sidosryhmätkin lähtevät mukaan tekemiseen suurella sydämellä. 

Työkokemusta minulla on kertynyt lähes 20 vuoden ajan kulttuurituotannon, taidehallinnon, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan eri osa-alueilta aina tuotteistamisesta markkinointiin, rahoitukseen, johtamiseen ja budjetointiin sekä sisältötuotantoon. Teen monimutkaisista asioista selkeitä ja helposti ymmärrettäviä ja kuljen matkassa kannustaen ja inspiraatiota tarjoten. 

"Tällaista yhteistyötä tarvitaan, jotta potilaiden ja henkilöstönkin kokonaisvaltainen hyvinvointi voisi toteutua. " -sote-asiakasManchesterin sairaalassa tutustumiskäynnillä Lime Artin residenssitoimintaan synnytysosastolla 2019. Syntyi taidetta kuvataideohjaajan avustuksella. Kuva: Dawn Prescott

Julkaisut, joissa olen mukana

Taidelähtöisen palvelun tuotteistaminen soteen -pikaopas 2023 ladattavissa ilmaiseksi! 

Työnäytteitä visuaalisesta ilmeestä sekä tapahtumatuotannoista