Tarvitsetko sparrausta taidepalvelusi tuotteistamiseen, muotoiluun tai ideointiin?

01.09.2023

Aloitan syksyllä henkilökohtaiset valmennukset taiteilijoille, yrittäjille, taiteen ammattilaisille ja muille kiinnostuneille. Kurssin nimi on osuvasti Taidepalvelu sotesopivaksi.

Miksi?


Kuulen usein taiteen ammattilaisilta kysymyksiä siitä, miten oma palvelu voisi sopia sote-kentälle tai millaisia ideoita ylipäätään kannattaa jalostaa. Millainen palvelu houkuttelee sairaaloita, hoivakoteja tai muita sote-alan yksiköitä. Erilaisia yksiköitä on satoja, ellei tuhansia erilaisia, miten ihmeessä löydän omani? Tai sinulla on jo palvelu, mutta et oikein löydä oikeita yksiköitä tai kukaan ei vastaa viesteihisi.
Yleinen huoli on myös se, että taiteesta tulee jotenkin vähemmän taidetta, kun se viedään yhteisöllisiin tai terveydenhuollon konteksteihin.

Useimmin kysyttyihin kysymyksiin kuuluu myös rahoitus ja sen hankita, maksaako sote vai pitääkö maksaa itse, hankkia sponsori tai apurahaa? 


-> Näitä kysymyksiä voidaan ratkaista yhteistyössä ja miettiä, miten saada oma palvelu taloudellisesti kestäväksi, kiinnostavaksi ja asiakaslähtöiseksi niin, että sinä voit keskittyä omaan osaamiseesi. 

Mitä?
Koulutuksen sisältö:


Taidepalvelu sotesopivaksi!
Koulutus sisältää kaksi henkilökohtaista tapaamista, jossa autan sinua saamaan tuotteesi myyntikuntoon sote-asiakkaalle.

Kenelle? 


Voit olla yrittäjä, taiteilija tai vain kiinnostunut tuotteistamisesta soteen. Sinulla täytyy olla vain idea, palvelu tai taide/kulttuurituote, johon haluat apua. Ei ole väliä, onko palvelusi uusi tai vanha, toteutetaan koulutukset se pohjalta, mitä haluat tehdä!

Miten?


Tapaamisessa:· Saat henkilökohtaista apua juuri niihin asioihin, jotka tuntuvat sinusta haastavilta. · Saat käyttöösi tuotekortti -pohjan, jolloin tulevaisuuden suunnittelu on entistä helpompaa ja tulevien palveluiden suunnittelu helpottuu.· Käymme läpi yksityiskohtaisesti sinun nykytilanteesi, toimintaohjeet tulevaan ja sparraan sinua kohti tavoitettasi!· Olen mukanasi, kun kehität palveluasi! Voit aina kysyä minulta täsmäohjeita tapaamisten välillä ja sen jälkeen.· Saat käytännön kokemustietoa ja esimerkkejä, miten saat tehtyä juuri sinun näköistä sisältöä ja miten juuri sinun osaamistasi voitaisiin hyödyntää sotessa! Milloin? Tässä paketissa saat kaksi (2) tunnin mittaista henkilökohtaista tapaamista. Halutessasi voidaan järjestää lisätapaamisiakin.

Paljonko maksaa? Hinta 298 € (sis alv 24%) Mahdollisuus maksaa kahdessa erässä.

Mistä sitä saa?
Tilaukset ja varaukset: pauliina@luovalapio.fi Whatsapp: 044 362 9552

Maksutavat: laskutus, pankkikortti, Mobile Pay

Service is also available in English