Tilaa uutiskirje ja saat hyviä juttuja, oivallisia tarinoita ja vinkkejä postiisi! Voit perua kirjeen koska tahansa, helposti. 

Uutiset

Uusimmassa Taidetta - HUI! -podcastissa haastattelen monitoiminaista, Ursula Hallasta elämäntyöstään muun muassa kulttuurihyvinvoinnin parissa. Ursulan vivahteikas ja monipuolinen ura tai ennen kaikkea elämäntyö ja heittäytyminen innosti kyselemään tulevaisuudensuunnitelmia toukokuisena sunnuntaina.

Tänä vuonna perustettu Tietoisuustaide-media kutsui Pauliinan haastateltavaksi kulttuurihyvinvoinnin, henkisyyden ja tietoisuustaitojen teemalla. Hienosti kirjoitettu artikkeli julkaistiin Tietoisuustaide-mediassa 12.6.2024.

Uusimmassa Podcast-jaksossa Taidetta HUI! vieraanani on työterveyshuollon erikoislääkäri Marjatta Reilimo. Keskustelemme kipupotilaiden tilanteesta aj siitä, miten taide ja hyvinvointi sekä keholliset menetelmät voisivat olla mukana paranemisessa ja terveydenhuollossa. Marjatan pitkä kokemus ja tutkimustyö lääkkeettömän kivunhoidon parissa on...

Luova Lapio avasi jo toisen Podcastin tälle syksylle, nimittäin Art Of Silence -menetelmä sai oman podcastinsa Spotify:n lokakuussa. Meditaatio, kehollisuus, luovuus - kaikki nämä ovat meille usein arjessa haastavia ja vaikeasti saavutettavia asioita. Art Of Silence on menetelmä, jota ohjaan livenä ja online, mutta nyt on mahdollista kokeilla...