Art Of Silence podcast tuo luovat läsnäoloharjoitukset lähellesi

02.11.2023

Luova Lapio avasi jo toisen Podcastin tälle syksylle, nimittäin Art Of Silence -menetelmä sai oman podcastinsa Spotify:n lokakuussa. Meditaatio, kehollisuus, luovuus - kaikki nämä ovat meille usein arjessa haastavia ja vaikeasti saavutettavia asioita. Art Of Silence on menetelmä, jota ohjaan livenä ja online, mutta nyt on mahdollista kokeilla harjoutksia kotona, omalta koneelta tai kännykältä vaikka junassa istuessa. 

Tulossa on myös verkkokurssi, jossa valmennetaan omaan kasvuun, muutokseen ja hyvään oloon menetelmän avulla. Sitä ennen on kuitenkin mahdollista kokeilla, miltä harjoitukset tuntuu vaikka omalta kotisohvalta. 


Täältä löydät ohjelmat


Ota haltuusi meditaation hyödyt näissä todella helpoissa harjoituksissa, joissa mennään kehoa kuunnellen, luovasti ja rauhassa. 

Olet ehkä halunnut kokeilla meditaatiota, mutta pelkäät että et pysty keskittymään, tai ettet osaa, olet liian levoton ja ajatukset vaan surisee päässä? ei huolta, ohjatusti voit päästä mukaan meditaation maailmaan vaivatta. Olen itse hyvä esimerkki ihmisestä, joka kuvitteli, ettei ikinä opi meditaatiota. Ja nyt ohjaan sitä itse! Ajatella 🙏🏻


Kerro toki palautetta, mitä mieltä olit jaksoista tai jaksosta, jonka kuuntelit. Mitä kaipaisit lisää? Laita viestiä pauliina@luovalapio.fi


Kuva: Maria Kärkkäinen