Pauliina mukana Tietoisuustaide-mediassa

12.06.2024

Tänä vuonna perustettu Tietoisuustaide-media kutsui Pauliinan haastateltavaksi kulttuurihyvinvoinnin, henkisyyden ja tietoisuustaitojen teemalla. Hienosti kirjoitettu artikkeli julkaistiin Tietoisuustaide-mediassa 12.6.2024. 


"Sairaaloiden henkilökunnan kanssa työskennellessään Pauliinan silmään pisti se, että hoivatyötä tekevät naiset olivat todella poikki. Väsymys ja uupumus sai monet tekemään työtään kuin robotteina. Hän kuuli paljon negatiivisuuden kierteestä kertovaa uhripuhetta, sitä, että "ei tälle mitään voi, pakko vain jaksaa". Uupumus oli tuttua Pauliinalle itselleenkin erityislapsen vanhempana ja vakavan sairauden heikentämästä isästä huolehtijana.

Ymmärrys taiteesta ja kokemus meditaatiosta yhdistyivät Pauliinan mielessä ideaksi, joka lähti toteutumaan yhdessä tutun graafikon kanssa. Syntyi kokeileva ja moneen taipuva menetelmä, Art of Silence®️, joka yhdistelee läsnäoloharjoituksia luoviin menetelmiin yksilön tai yhteisön tarpeisiin sovitetusti. Pauliina lähti viemään uutta konseptiaan hoiva-alan työyhteisöihin, ja vastaanotto on ollut huikea."

Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen
Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen


Jos haluat lukea koko (tai ainakin melkein) tarinani kulttuurituottajan polusta kohti kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijaa ja henkisestä polusta kriyajoogamestarin oppilaana, suosittelen lukemaan koko jutun täältä. 

Kiitos Katariina Aalto erinomaisesta haastattelusta ja kuuntelemisen taidosta! Hienosti kiteytetty tarina.