Lahjakortti parijoogaan kotona

Parijoogaa kahdelle -lahjakortti. Parijoogassa joko pariskunta tai ystävykset saavat hyvän 1,5 tuntia kestävän session. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Sisältö muokataan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kokemuksen mukaan. Parijoogassa ohjaaja tulee kotiisi tai ennalta sovittuun paikkaan. Hinta ei sisällä mahdollisen ulkopuolisen tilan vuokria. 

toiminta-alue: 

Helsinki: Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Herttoniemi, Jollas

Muut alueet Helsinki-Vantaa-espoo: matkakulut lisätään lopulliseen laskuun

Muu Suomi: Kysy lisätietoja, voidaan toteuttaa myös online. 

Sisältö: 

- Hengitysharjoituksia yksin ja yhdessä --> hermoston rauhoittaminen tai ylivireystilan purkaminen yhdessä, stressinsäätely ja kuormituksen vähentäminen

- Avaimet mielen hallintaan yksin ja yhdessä. Pieniä harjoituksia ja ajatuksen suuntaamista hyvään ja omien tunteiden ja tilanteen tunnistamiseen --> avoimempi mieli, toisen tilan ja ajatusten kunnioittaminen kehollisten läsnäoloharjoitusten kautta

-Helppoja asanaharjoituksia eli venyttelyä istuen tai seisten -> kehon rentouttaminen, hyvän olon tuottaminen ja hauskanpito yhdessä. 

-Loppurentoutus --> tarkoituksena rauhoittaa sen hetkinen tilanne, kerätä voimavaroja omaan elämään ja sitä kautta tuoda hyvinvointia ja hyvää oloa ympärille eli kumppanille tai ystävälle. Mukana musiikkia. 

Parijooga ei ole terapiaa, mutta menetelmistä on varmasti hyötyä juuri tähän hetkeen kevyellä, kehoa huoltavalla otteella. Ilman puhetta ja liikaa analysointia.  Tunnin jälkeen voitte hyvin mielen ja kehon tasolla ja se kantaa eteenpäin päiviä - ellei kauemminkin. 


149,00 €