top of page

Hauska tutustua!

Miten voin olla avuksi?

Olen Pauliina Haouami eli Luova Lapio, kokenut ja asialleen omistautunut taiteen ja hyvinvoinnin ammattilainen lähes 20 vuoden taidelähtöisellä liiketoimintakokemuksella. Teen mielelläni yhteistyötä erityisesti jos tarvitset luovuutta, taidelähtöistä osaamista, taiteen hyvinvointivaikutusten implementointia käytäntöön, visuaalisia taitoja tai apua liiketoiminnan ideoinnissa. Erikoistumisalaani on taiteen, kulttuurin ja luovien toimintamallien tuominen osaksi hyvinvointi- ja terveyssektorin toimintaa.

Yhteistyöstä voi olla apua kanssani mikäli:

  • Tarvitset inspiraatiota tai luovuutta organisaatioosi

  • Henkilökuntasi tarvitsee arvokkaita uusia ideoita tai työhyvinvointiin kaivataan uusia toimivia menetelmiä

  • Tarvitset positiivisen ja inspiroivan puhujan tapahtumaasi, oli näkökulma sitten taide, hyvinvointi, luovuus, yhteistyö, kansainväliset käytännöt tai tarvitset vaan jonkun vetämään koko setin läpi. 

  • Tarvitset apua erityisesti taidepalveluiden tuotteistamisessa, tuottamisessa, palvelumuotoilussa, markkinoinnissa tai myyntistrategian luomisessa

  • Sinulla on sairaala tai hoivakoti ja haluat tuoda osallistavaa taidetta mukaan toimintaan

  •  Tai tarvitset vain yhden tehokkaan leidin vetämään läpi taide- tai hyvinvointiprojektin tai jonkun muun mielenkiintoisen jutun innostuneesti, positiivisella asenteella.

Kyllä, olen vienyt läpi useita projekteja ja vieraillut useissa organisaatioissa elämäni aikana. Minulla on energiaa ja ideoita jakaa, mutta myös sosiaalisia taitoja, kansainvälistä kokemusta, johtamiskokemusta ja ihan relevantit verkostot taiteen ja sote-sektorin kanssa. Puhun mielelläni arvoista ja kannustan ihmisiä muutokseen ja omakohtaiseen hyvinvointiin, välittävällä ja inspiroivalla otteella. 

Voimme puhua lisääkin kokemuksestani, mutta mielelläni kuulisin miten voisin sinua mahdollisesti auttaa? Onko sinulla joku erityinen ongelma, johon tarvitset apuani?

Voit laittaa viestin chatti-boxin kautta, vastaan heti kun voin. Muut yhteystietoni löytyvät sivun alalaidasta ja yhteydenottolomakkeen kautta voit tarkentaa toivomuksiasi. 

Tutustu rauhassa sivuihini, ammattikokemus on päivitetty LinkedIniin (Englanniksi) ja CV.n ja portfolion voin lähettää pyynnöstä sähköpostitse. Muutamia valokuviani löydät Shutterstockista. 

 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Pauliina_Lapio6_edited.png

”Taiteella on paljon annettavaa erilaisille organisaatioille ja yksilöille. Bisnestä voi tehdä myös luovasti, rohkeasti, ennakkoluulottomasti ja omia arvoja kuunnellen. Yksilöiden hyvinvointi on tekemiseni ytimessä. Kuinka voit auttaa muita, jos omat akut ovat tyhjät?”

Pauliina Haouami, toimitusjohtaja Luova Lapio

bottom of page