top of page

TULOSSA

Tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa olen mukana. 

Culture for Health -forum, Cluj-Napoca, Romania

25.-28.10.

Pauliina kutsuvieraana Culture For Health -verkoston euroopanlaajuisessa tapaamisessa. Tutkimustulosten julkaisemistilaisuus 24.11. online. 

Art Of Silence®️ retriitti

16.-18.9.

Art of Silence®️ -retriitti osa II Sysmässä.

Joogaa, meditaatiota, luontoelämyksiä. 

Taiteilijaresidenssi sädehoidon yksikössä

12.-16.9.2022

Pauliina Lapio ja Maarit Hedman Sairaala Novan sädehoidon yksikössä residenssitaiteilijoina. Kuvataidetyöpajoja, läsnäoloharjoituksia, äänikylpyjä ja rentoutushetkiä henkilökunnalle, potilaille ja vierailijoille. 

Jyväskylän Designtori Ilokivessä

Äiti | Maa -taidejoogatuoteperheen lanseeraustilaisuus klo 11-16.

https://aitimaa.webnode.fi/

HAM keskustelutilaisuus

Pääset kuulemaan lisää Sairaala Novan taideohjelmasta ja OAF X Sairaala Nova taiteilijaresidenssistä HAM Kulman Talks ohjelmassa pe 19.8. klo 16-17!

Mukana Pauliina, Maarit Hedman, Susanna Mutanen (Sairaala Nova), Teuvo Merkkiniemi sekä haastattelijana Heini Merkkiniemi.

Outsider Art Festival Sairaala Novassa

Pauliina Lapio ja Maarit Hedman mukana festivaaliviikon ohjelmassa Hiljaisella pihalla. 
Pauliina ohjaa Art of Silence -työpajoja ja Visual Thinking Strategies -kävelykierroksia.

Maarit Hedmanin kuvataidetyöpajat ma-to. potilaille, henkilökunnalle sekä vierailijoille. 

Koko ohjelma:
https://outsiderart.fi/oaf-x-sairaala-nova/ 

Art of Silence -retriitti I

Art Of Silence®️-retriitti kauniissa mäkkimaisemassa Sysmässä. Joogaa, meditaatiota, luonnon kauneutta ja terveellistä ruokaa. Pauliina ohjaamassa joogaa, meditaatiota sekä Art Of Silence -harjoitteita

Äitienpäivän erikoinen - Äideiltä äideille

Osana Valo meissä- näyttelyn Taidekeskus Järvilinnan avajaisviikonloppua järjestämme äideiltä äideille - voimauttavaa puhetta, runoutta ja taidetta -tilaisuuden kaikille äideille, äidiksi haluaville ja äitinsä jo menettäneille. Sekä tietenkin kaikille jotka rakastavat äitejä ❤️ Puhumassa Pauliina Lapio ja Hannele Torniainen. 

Taidekeskus Järvilinna, Laukaa su 8.5. klo 15-17. Tarjolla chaita. 

Valokuvanäyttely Valo meissä Taidekeskus Järvilinnassa 4.5. – 29.5.2022

 

Pauliinan näyttely on kiertonäyttely, joka oli ensimmäistä kertaa esillä Helsingissä syyskuussa 2021 ja sen jälkeen Jyväskylässä helmi-maaliskuussa 2022. Seuraavan kerran näyttely tule Järvilinnaan Laukaaseen – paluu lapsuuden maisemiin.

Kanta-Hämeen pelastuslaitos ja Hämeenlinnan taidemuseo

Pe 22.4. klo 9.30-11
 

Taidelanssi-projekti tuo taidetta ambulansseihin. Luova Lapio mukana avaustilaisuudessa puhumassa taiteesta ja hyvinvoinnista. 

MUUTOS JA HYVINVOINTI

Keskiviikko 30.3.2022 klo 13-15:30 ILMOITTAUDU MUKAAN
 

 

Art-Hub, New Beat, Pertin Valinta ja Luova Lapio järjestävät yrityksille ja HR- ammattilaisille suunnattuja luovia tapahtumia Hakaniemen Luovassa Kulmassa. Lisätietoja: https://www.luovakulma.com/luovattapahtumat

4.2.- 4.3.2022 Pauliina Lapion valokuvanäyttely Valo meissä Jyväskylän kortteliklubilla. Huom! Näyttely jatkuu 19.3. asti

Art Of Silence ®️-työpaja

La 5.2. Jyväskylän kortteliklubilla. Kesto 10-14. Ilmoittautumiset pauliina.lapio@gmail.com tai 044 362 9552. Lisätiedot FB -tapahtumassa 

Joka kuun ensimmäinen torstai alkaen 3.3. klo 17-19 olet tervetullut esittämään omia teoksiasi oli sitten kyseessä runous, musiikki, tanssi, performanssi - mikä tahansa esitys kelpaa kunhan se sopii asukastalon tunnelmaan. Lisäksi olet tervetullut katsomaan esityksiä ja nauttimaan yhteisestä tilasta kahvikupposen äärelle. 

Tapahtuman järjestää Pikku-Huopalahden asukastalo yhteistyössä Luova Lapio ja Vihiriä. Illassa on aina mukana yksi isäntä/emäntä joka kertoo mistä on kysymys ja toimii juontajana. Seuraavat illat 7.4. ja 5.5.

Meditaatioillat

Maanantaisin Pikku-Huopalahden asukastalolla klo 18-19.30. Tuotto hyväntekeväisyyteen. Vapaaehtoinen ovimaksu 10 €/kerta. Kysy lisää asukastalolta tai Pauliinalta 044 362 9552.  

bottom of page