top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaPauliina Lapio

Uusi Luova Kulma avautuu - Luova Lapio mukana!


Art-Hub, New Beat, Pertin Valinta ja Luova Lapio järjestävät yrityksille ja HR- ammattilaisille suunnattuja luovia tapahtumia Hakaniemen Luovassa Kulmassa!

Tule tutustumaan luoviin tekijöihin, luovaan tilaan ja luoviin palveluihimme 30.3.2022 ja 28.4.2022. Luovan Kulman asiantuntijat tuovat uutta näkökulmaa luovuuteen, luovuuden kehittämiseen, työelämän muutoksiin ja kestävään kehitykseen. Inspiroivassa Luovan Kulman studiossa voit järjestää myös omia tapahtumia, seminaareja ja workshopeja.


MUUTOS JA HYVINVOINTI

Keskiviikko 30.3.2022 klo 13-15:30


Työntekijöitä osallistavan taidetoiminnan tiedetään tutkimusten mukaan olevan yhteydessä esimerkiksi luovuuden ja innovoinnin lisääntymiseen työssä.

Iltapäivän aikana kuulet uusimpia tutkimustuloksia taiteellisten menetelmien käytöstä organisaatioissa. Esillä on myös kiinnostavia case-esimerkkejä, jotka havainnollistavat miten luovia menetelmiä ja osaamista voidaan hyödyntää eri aloilla.

Taidetoiminnalla on havaittu monia myönteisiä vaikutuksia organisaatioiden muutoskyvykkyyteen, johtajuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Taidelähtöinen toiminta tukee ihmisten toimintakykyä ja aktiivista roolia muutosten toteuttajina muutosten kohteena olemisen sijaan.

Taidetoiminta tukee erityisen hyvin organisaatioita, jotka haluavat luoda uutta osaamista, kestäviä toimintamalleja ja tulevaisuuden työpaikkoja.


New Beatin toimitusjohtaja Heini Merkkiniemi

Luova Lapion toimitusjohtaja Pauliina Lapio

Art-Hubin toimitusjohtaja Riika PikkuvirtaVASTUULLISUUS

Torstai 28.4.2022 klo 13-15:30

Iltapäivän teemana on yritysvastuu ja yhdenvertaisuus. Kerromme mm. True Equality - kampanjasta sekä Outsider Art Festivaaleista.


True Equality on Pertin Valinnan ja Kyrö Distilleryn käynnistämä vaikuttavuuskampanja. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen.


OAF esittää taidetta, jota tehdään yhteiskunnan marginaalissa. Festivaali antaa taiteilijoille äänen määritellä itse mitä outsider-taide on – tai olla määrittelemättä. OAF luo tilan, joka tuo ihmiset yhteen ja mahdollistaa uudet kohtaamiset. Yhdenvertaisesti, yhdessä.

Toimitusjohtaja Teuvo Merkkiniemi ja Pertin Valinnan omistaja Sami Helle


Ilmoittaudu mukaan28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page