top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaPauliina Lapio

Luova Lapio ❤️ Luova Kulma

Luova Lapio, Art Hub, Pertin valinta sekotavarakauppa & galleria sekä New Beat oy ovat mukana Hakaniemen Luovassa Kulmassa.


Hakaniemen Luovassa Kulmassa sijaitsee ainutlaatuinen ja uusi yritystoimijoiden verkosto, jossa toimii taiteen, luovuuden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka palvelevat sekä yksityisiä että yrityksiä. Yhteistyöverkoston tavoitteena on parantaa Luovien alojen toimijoiden keskinäistä yhteistyötä sekä vaikuttaa alan rakenteisiin positiivisen, vaikuttavan ja kiinnostavan yritystoiminnan kautta.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen


Luovassa Kulmassa järjestetään tapahtumia, koulutusta, workshopeja ja seminaareja taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin teemoilla sekä yrityksille että yksityisille. Luovan Kulman monipuolinen ja ammatillinen tarjonta palvelee entistä paremmin kohderyhmiään. Luovan Kulman avaria ja taidetoimintaan soveltuvia tiloja voi myös vuokrata. Pertin Valinta sekotavarakauppa & Galleria siirtyi myös Luovaan Kulmaan Vallilasta. Kuluneella viikolla Pertin valinnasta oli juttua Egenland -ohjelmassa ja sen voit katsoa Yle Areenasta tästä linkistä


New Beat oy:n kanssa Luova Lapio on tehnyt työelämän taidelähtöistä kehittämisyhteistyötä jo toista vuotta. Uusia kuvioita jo kovasti odotellen!


Luova Lapio itse toivoo oppivansa uusia työtapoja, tutustuvansa alan konkareihin sekä uusiin mielenkiintoisiin tekijöihin sekä tietenkin pääsevänsä mukaan luovien alojen yhteistoimintaan tuoden ehkä myös jotain omaa osaamista kentälle.


Luovaan kulmaan pääset tästä linkistä.

16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page