top of page
Etsi
  • Writer's picturePauliina Lapio

Art of Silence-päiväkurssi järjestetään Villa Kulmalassa ensimmäistä kertaa

Taidetta, hiljaisuutta, luovuutta, luontoa ja läsnäoloa yhdistelevä päiväkurssi on hyvä tapa viettää lomapäivää. Villa Kulmala muuttuu taiteen ja hiljaisuuden keitaaksi yhden päivän ajaksi ja tarjoaa osallistujille ikimuistoiset puitteet taiteen tekemiselle ohjatusti. Milloin olet päässyt nukkumaan päiväunia kesken kurssipäivän? Nyt sekin on mahdollista.


Järjestän kaksi Art Of Silence -kurssia, joista toinen on suunnattu erityisesti äideille & tyttärille. Haluatko kutsua mukaan äitisi yhteisen mukavan tekemisen pariin vai onko kurssi yllätys tyttärellesi joka kenties tarvitsee taukoa kiireiseen arkeen. Tervetuloa mukaan!Villa Kulmalan läheisyydessä sijaitseva Lievestuoreenjärvi houkuttelee kesäiselle pulahdukselle -vaikka suoraan saunasta pyyhe päällä.


Art Of Silence -päiväkurssi

Ti 29.6. ja

To 1.7. Äidit ja tyttäret

klo 9-18

110 €/osallistuja

Äiti & tytär-kurssilla yhteishinta 200 €


Päiväkurssin ohjelma:

  • Läsnäolo- ja meditaatioharjoitus, helppo ja kaikille soveltuva läsnäoloharjoitus päivän alkuun, mukana hengitystekniikoiden harjoittelua sekä muutama kehoa avaava asanaharjoitus

  • Lounas, terveellinen ja maukas kotilounas kasviksista

  • Mantra – ja kehtolauluharjoitus ryhmässä. Saa myös olla läsnä ja kuunnella ilman omaa laulua. Tieteellisesti tutkittuna laulaminen rauhoittaa ja vähentää stressiä. Myös keho rauhoittuu ja mieli virkistyy.

  • Päiväunet/lepohetki luonnossa tai sisällä sään mukaan

  • Taidehetki hiljaisuudessa luovia menetelmiä käyttäen. Taiteen tekeminen ohjatusti helppoja menetelmiä käyttäen. Et tarvitse aiempaa kokemusta ja menetelmiä voi valita, mikä tähän hetkeen tuntuu sopivalta.

  • Luova tauko

  • Raikastusta ja rakkautta. Terveellinen ja kehoa puhdistava välipala rakkaudella valmistettu tuoreista raaka-aineista + kahvi ja tee.

  • Sauna on varmaan jo valmis! Päivän päätteeksi voit ottaa ihanan puusaunan lämmöt vastaan ja kävellä pienen matkan vaikka järveen virkistäytymään. Tarjolla viileää kombutsajuomaa ja pientä naposteltavaa. Pihagrillissä voi halutessaan vaikka paistaa grillimakkarat, jottei terveellisyyskiintiö täyty liiaksi.

Ota mukaan: oma pyyhe, päiväkirja/muistivihko, kännykkä tehtäviä varten (muuten emme käytä puhelinta päivän aikana), säähän sopiva vaatetus, saunamakkara/olut jos haluat tuoda.
Kurssin vetää Luovan Lapion toimitusjohtaja, taiteilija ja valmentaja Pauliina Lapio/ Maa Nispruh Shambhavi äitinsä Päivin kanssa. Teemme tämän ensimmäistä kertaa yhdessä, joten erityisiä yllätyksiä luvassa varmasti myös meille emännille.

Ohjelma on samansisältöinen molemmissa päivissä, Äidit & tyttäret -päivässä on pieniä painotuseroja harjoituksissa, äitien ja tytärten välinen dynamiikka ja erityislatuisuus huomioiden.


Ohjatuissa taidemenetelmissä pääset luovuutesi äärelle ja mitään ei ole pakko tapahtua - mutta saa tapahtua.


Erikoisruokavalioista pyydämme infoa etukäteen: pauliina.lapio@gmail.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä 50 % ja kurssin alkaessa 50 % laskua vastaan. Saat laskun kun ilmoittaudut kurssille.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT: Luova Lapio ei ole vastuussa sinun suunnitelmiesi muutoksista. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan kurssille, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Äiti & tytär-kurssilla toisen osallistujan voi korvata ystävällä/sukulaisella.

VAKUUTUS: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen. Tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Harjoitukset on kaikki turvallisia keholle & mielelle. Vapaa-ajan vakuutus voi korvata esimerkiksi sairastumisesta johtuvat peruutukset. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta (force majeure), kaikki osallistumismaksut palautetaan osallistujan tilille.

Jos et ole tyytyväinen kurssiin ja palveluun, voit reklamoida siitä suoraan meille.

www.luovalapio.com

Klikkaa alta ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti.


Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi päivään Villa Kulmalaan ❤️🙏🏻

36 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page