top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaPauliina Lapio

Art of Silence -menetelmä lähtee tuotekehitykseen AVEKin tuella

Art of Silence -menetelmä on vasta nähnyt päivänvalonsa tämän vuoden helmikuussa Britanniassa Manchesterissa, sairaalan Printmakin Studiolla. Menetelmässä yhdistetään meditaatiotekniikoita taiteen tekemisen menetelmiin.


Luova Lapio on saanut AVEKilta CreaDemo tuotekehitysrahaa menetelmän saattamiseksi online-muotoon.


Mitä on Art of Silence?

Menetelmän tavoitteena on kehittää osallistujien luovuutta, keskittymiskykyä, läsnäolotaitoja, tarkkaavaisuutta ja hyvinvointia sekä opettaa uusia taidelähtöisiä menetelmiä. Tavoitteena on myös parantaa itseohjautuvuutta ja mielekkyyden tunnetta lisääntyvässä online- ja etätapaamisten maailmassa. Jatkuva kiire ja informaatiotulva voi aiheuttaa kuormitusta, uusia ideoita ei synny ja ihminen ei palaudu. Ihmisen aivotkin kaipaa lepoa. Luovuus vaatii taukoja ja tilaa ajattelulle. Juuri näitä taitoja Art of Silence työpaja kehittää.


Menetelmän tavoitteena on kehittää osallistujien luovuutta, keskittymiskykyä, läsnäolotaitoja, tarkkaavaisuutta ja hyvinvointia sekä opettaa uusia taidelähtöisiä menetelmiä. Tavoitteena on myös parantaa itseohjautuvuutta ja mielekkyyden tunnetta lisääntyvässä online- ja etätapaamisten maailmassa.

Ja kyllä, taide tapahtuu hiljaisuudessa, läsnäolevassa ja sallivassa ilmapiirissä.

Kiinnostuitko?

Art Of Silence -menetelmän meditaatio-ohjaajana toimii Luova Lapio eli Pauliina itse Nispruhyog Kriyayog Finlandin valtuuttamana meditaatio-opettajana. Teen myös osan taidesisällöistä itse. Jos olet taiteilija ja kiinnostunut kuulemaan lisää tai työskentelemään ja ohjaamaan hiljaisuudessa kanssani, niin ole rohkeasti yhteydessä pauliina@newbeat.fi tai 044 362 9552.


Tuotekehitystyön jälkeen palvelu tulee olemaan tilattavissa oleva tuote online-ympäristöissä. Jakelijana toimii muun muassa New Beat oy, jonka alihankkijana toimin.


Yhteistyökumppanit:


Nispruh Yog Finland

Koko päätösjuttu löytyy AVEKin sivuilta:

54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page