top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaPauliina Lapio

Art of Silence -konsepti hakee eri alojen taiteilijoita verkostoonsa

Oletko taiteilija, jota kiinnostaa läsnäolotaitojen ja taidemenetelmien yhdistely? Kiinnostaako taiteen tekeminen ja ohjaaminen hiljaisuuden vallitessa? Kiinnostaako työskentely ja kehittämistyö asiakasyritysten kanssa yhteistyössä?


Luova Lapio ja New Beat consulting oy lähtevät laajentamaan taiteilijaverkostoaan ensimmäisen avoimen taiteilijahaun kautta. Haemme nyt yhteistyöhön taiteilijoita, joilla on kokemusta taiteesta ja työhyvinvoinnista sekä osaamista muutosprosesseista osana taidelähtöistä työelämäkehittämistä. Lisäksi hakijoilla on kiinnostusta ja motivaatiota ohjata taidelähtöisiä menetelmiä ja taiteen tekemistä asiakkaille verkossa tapahtuvan työskentelyn kautta.


Luova Lapio on saanut AVEKin CreaDemo -tuotekehitystukea Art Of Silence -konseptille, jossa yhdistellään meditaatiota ja läsnäoloharjoituksia taiteen tekemisen menetelmiin. Tarkoituksena on saattaa jo olemassa oleva ja hyväksi havaittu taidelähtöinen menetelmä digitaaliseen muotoon, etänä toteutettavaksi palveluksi.


Tuotekehityksessä asiakasyritys on mukana suunnittelussa ja taiteilijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus muotoilla omaa tekemistään vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. Taiteellinen sisältö on kuitenkin se, mitä muotoillaan ja oma taiteellinen substanssiosaamisesi nostetaan esille uudella tavalla.


Tämän tuotekehitysprosessin jälkeen Art Of Silence-menetelmään valitut taiteilijat ovat halutessaan New Beat oy:n ja Luova Lapion taiteilijaverkostossa jatkossakin.


Art of Silence -menetelmä lähtee osaltaan ratkaisemaan työssä jaksamiseen liittyviä ongelmia etätyössä. Tavoitteena on parantaa osallistujien läsnäolotaitoja, keskittymiskykyä, työhyvinvointia, luovuutta sekä merkityksellisyyden tunnetta taiteen keinoin.


Juttu jatkuu kuvan alla.

Tarkempi kuvaus ja hakuilmoitus


Aikataulu:

Joulukuu-tammikuun alku: taiteilijahaku ja haastattelut

Tammikuu-helmikuu: Tuotekehitystyö alkaa valittujen taiteilijoiden (2-3 kpl) kanssa


Helmikuu: Ensimmäiset online-työpajat, jatkuu tarvittaessa maaliskuulle


Yhdelle Taiteilijalle tulee yhteensä noin 2-4 tapaamista, joista ainakin yksi on tuotekehitystyöskentelyä ryhmässä (etänä).


Palkkio:

Jokaisesta ohjauksesta maksetaan hankesuunnitelman mukainen palkkio, myös tuotekehitystyöpajasta.


Vaatimukset:

- toivomme hakijoilta valmiutta työskennellä monialaisissa verkostoissa asiakasta ja tuotekehitysprosessia kuunnellen

- Toivomme hakemuksia sanataiteen, kirjallisuuden, musiikin (äänitaide) ja kehollisuuden (esim. tanssitaide) ammattilaisilta, jotka pystyvät soveltamaan osaamistaan verkkotyöskentelyyn asiakkaalle tarjottavaksi palveluksi

- ymmärrys ja kokemus erilaisista verkkopohjaisista työkaluista (Zoom, Teams jne)

- Aikaisempi osoitettu kokemus taiteesta osana työhyvinvointia ja muutosprosesseista

- Sinulla tulee olla Y-tunnus tai jokin laskuttava taho valmiina palkkiota varten. Luova Lapio ei voi maksaa palkkoja työnantajana.


Mitä saat?

- saat uusia taiteen tekemisen kohderyhmiä ja uusia tapoja työskennellä asiakasta kuunnellen

- kokemusta tuotekehitystyöstä asiakaslähtöisesti

- Myyntituen, tuotteistamisen ja jakelun asiakkaalle.


Kiinnostuitko?


Mieti idea, miten oma osaamisesi voisi olla mukana meditaatiota/ läsnäoloharjoituksia ja taidetta yhdistelevässä online-palvelussa. Lähetä lyhyt max A4 ideapaperi ja oma CV Pauliinalle 28.12. mennessä osoitteeseen pauliina@newbeat.fi


Jos haluat tietää lisää, soita pe 18.12. klo 9-12 välisenä aikana 0443629552/Pauliina tai kysy s-postitse lisätietoja.


Hiljaisuus on se alkuaine, josta suuret asiat muovaavat itse itsensä.
295 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page