top of page

LUENNOT, PUHEET JA KOULUTUKSET

1979307_10152723615526145_20439494243336

Taide ja hyvinvointi 

Oletteko koskaan miettineet, miten taidepalveluita ja sitä kautta hyvinvointia voidaan tuoda käytännössä sosiaali- ja terveyspalveluihin? Tarvitsetteko apua palvelumuotoilussa, rahoituskysymyksissä, hinnoittelussa tai sopimusasioissa? Autan mielelläni ratkaisemaan kysymyksiä asiakkaan näkökulmasta, jotta toimivia taidepalveluita saadaan osaksi sairaaloita, hoivakoteja tai muita sote-sektorin osa-alueita. Eettiset kysymykset, henkilöstön hyvinvointi ja taiteen tuoma lisäarvo ja hyvinvointivaikutukset ovat kaikki osaamiseni sydämessä. Lukuisien kansainvälisten ja kotimaisten esimerkkien valossa voin näyttää, miten kaikki on mahdollista toteuttaa asiakasta kunnioittaen. 

Kenelle? Sote-toimijat, taideorganisaatiot, koulutusorganisaatiot, julkishallinto 

11700779_10153407171216145_5185010704938

Taidepalveluiden tuotteistaminen, myynti ja markkinointi

Selvä, teillä on aivan mahtava taidepalvelu, konsepti tai organisaatio . Jostain syystä asiat ei kuitenkaan etene niinkuin pitäisi. Miksi näin? Ehkä tuotannollinen puoli tarvitsee vähän sparrausta tai myynti ja markkinointi on tukalaa hommaa. Ehkä konseptointi ja tuotekehitys kuulostaa vaikealta? Voiko taidetta edes tuotteistaa ja myydä ilman että se menettää arvonsa? Itse asiassa voit ja minulla on näyttää monta hyvää esimerkkiä, miten se tehdään luovasti ja innovatiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja toimivan strategian avulla. 

Tämä on täyttä timanttia!

Kenelle? Taideorganisaatiot, koulutusorganisaatiot, taiteilijat

Pauliina3.pieni.jpg

Taiteen hyvinvointivaikutukset ja meditaatio osana mielekästä elämää ja kivunhallintaa

Yhteistyössä lääkkeettömästä kivunhallinnasta väitelleen lääketieteen lisensiaatin kanssa pidettävät keskustelevat luennot ja koulutukset taiteen sekä meditaation vaikutuksista krooniseen kipuun, masennukseen ja työperäiseen uupumukseen. Tutkitulla tiedolla johdettu valmennus antaa käytännön työkaluja ja harjoituksia kivun kanssa eläville tai kipupotilaiden kanssa työskenteleville. 

Kenelle? Sote + taideala, hyvinvointiyritykset ja -tapahtumat, terveys- ja kipujärjestöt, lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset

bottom of page