top of page
Artofsilence_logo-1.png

"Inspiroitunut, kiitollinen olo, yllättynyt kuinka nettiympäristössä tapahtuneet sisällöt toimivat niin hyvin ja yhteys ihmisten välille syntyi luontevasti"

ART OF SILENCE®️ -MENETELMÄ

AVEK_MUSTA.png

Art Of Silence®️ -menetelmä yhdistelee läsnäoloharjoituksia taiteen tekemisen menetelmiin. Työyhteisöjen tarpeesta syntynyt palvelu lisää henkilökunnan hyvinvointia, muutoskykyä ja mielekkyyden tunteita. Samalla se säätelee etätyöskentelyn vireystilaa. Art of Silence®️ on tilattavissa fyysisesti valmennuksena, mutta nyt myös online-versiona.  

Art Of Silence®️ sopii jokaiselle - pääset kokemaan luovan toiminnan mahdollisuuksia turvallisesti omassa ruudussasi tai yhteisessä harjoituksessa livenä. Intuitio, luovuus ja muutosvoima nousevat hiljaisuudesta, joka on läsnä meissä kaikissa. Mukana olevat meditaatioharjoitukset, jotka on räätälöity osallistujille sopiviksi, vaimentavat mielen sisäistä hälinää. 

 

Menetelmän tehoa online-formaatissa on epäilty, mutta helmikuun 2021 pilotin perusteella se toimii hyvin! Ohjattu tekeminen turvallisessa ympäristössä voi synnyttää uusia näkökulmia ja oivalluksia omaan ajatteluun. Ehkä saat havaintoja, jotka pysäyttävät pohtimaan elämän mielekkyyttä, työn tekemisen tapoja, vuorovaikutusta ja läsnäoloa uudesta näkökulmasta. 

 

Kehitystyössä ovat mukana AVEK, New Beat Consulting oy, taiteilijat Pirre Toikkanen, Simo Routarinne sekä Virpi Koskela. Meditaatioharjoituksista vastaa Luovan Lapion toimitusjohtaja Pauliina Haouami, joka on opiskellut meditaatiota intialaisen henkisen mestarin, Swami Nispruh Spandanin johdolla vuodesta 2016. 

MIKSI VALITA ART OF SILENCE®️?

⚪️ Art Of Silencessa on ammattitaitoiset, kokeneet ja kiinnostavat taidevalmentajat ohjaamassa työskentelyä.


⚪️ Hengitystekniikat tutkitusti rauhoittaa hermostoa ja hidastaa mielen jatkuvaa vilinää


⚪️ Läsnäoloharjoitukset auttaa keskittymään tähän hetkeen ja pysäyttämään kiireen tunnun


⚪️ Meditaation vaikutuksesta uni paranee, itsetietoisuus lisääntyy sekä stressi, verenpaine, ahdistus ja masennus vähenee. 


⚪️ Epävarmuuden ja pelon tilalle nousee positiivisia tuntemuksia omasta osaamisesta ja kyvyistä


⚪️ Hiljaisuudessa ja levossa mieli lepää, uusia ideoita syntyy ja muutos myönteisempään kuvaan itsestä ja ympäröivästä maailmasta on mahdollinen
 

⚪️ Taidemenetelmistä syntyy uusia työkaluja työyhteisön arkeen ja yksilön omaan työssäjaksamiseen
 

⚪️ Taiteen tekemisen kautta epävarmuuden tilalle nousee iloa, onnistumisen kokemuksia sekä yhteisöllisyyttä
 

⚪️Taide vaikuttaa yksinäisyyden ja sosiaalisen eristyneisyyden tunteen vähenemiseen

 

 

Voit valita keston tarpeen mukaan alkaen 30 minuuttia. 

Kiinnostuitko menetelmästä? Kysy lisää

Art of Silence®️ työryhmä

Työryhmässä on Luovan Lapion lisäksi tällä hetkellä kolme eri alan taiteilijaa Suomesta. Verkostoon kuuluu myös taiteilijoita esimerkiksi Iso-Britanniasta ja Intiasta. 

Inkkari jonka tunnen.jpeg
Näyttökuva 2021-2-1 kello 14.09.24.png
18237779_10155112189821145_7345898019658

PALAUTETTA MENETELMÄN 
OSALLISTUJILTA

"Inspiroitunut, kiitollinen olo, yllättynyt kuinka nettiympäristössä tapahtuneet sisällöt toimivat niin hyvin ja yhteys ihmisten välille syntyi luontevasti"

"Ihanat ohjaajat! Tuntui hyvältä olla tässä, ja jopa ennestään vieraiden kanssa oli jotenkin yhteisöllinen olo"

"Art Of Silencen jälkeen oli virkistynyt mieli, hauska oli heittäytyä mukaan ja kommunikoida tuiki tuntemattomien kanssa annettujen tehtävien kautta."

Kirkas, voimaantunut, valaistunut, rauha, ei mitään hätää, päästä irti, ilo, tyyneys, levottomuus..

18237779_10155112189821145_7345898019658

- Iloinen olo. Ajan viettäminen hyväntuulisessa seurassa teki hyvää.

"Jouduin kohtaamaan epämukavia (kin) tunteita joka sinänsä on tosi hyvä."

"Rauhallinen, levollinen ja voimaantunut olo vielä viikko harjoituksen jälkeen"

"Oloni oli session jälkeen virkistynyt. Oma uuvahtanut luovuus ja leikkisyys lisääntyivät ainakin hetkellisesti- harjoituksen jälkeen oli kiva tulla perheen pariin hassuttelemaan. Jotain pinnan alla ollutta heräsi."

Avoin palaute Art Of Silence sessiosta

bottom of page